Serafinit

Země původu: Rusko

Vlastnosti: Serafinit, nebo také ,,Andělský kámen“, je kamenem duchovního osvícení. Má tmavě zelenou až světle šedozelenou barvu, ve které jsou jemná vlákna bílého lesklého žíhání. Při vhodném vedení řezu krystalem se objevují jemné perleťové struktury peříček andělských křídel. Jeho opeřená křídla vás vyzvednou k vyšším duchovním vibracím. Výborně poslouží při astrálních cestách, protože ochrání vaše tělo, zatímco se budete nacházet mimo ně. Třpytivé světlo, které se z kresby v tomto kameni odráží, nás propojuje s nadpozemskou energií a dokáže prozářit utrápenou duši božím světlem. Skvělým způsobem otevírá možnosti samoléčby.
Serafinit Vám pomůže nahlédnout, jaký pokrok už jste v životě udělali, a současně rozhodovat o změnách, které je na cestě za konečným klidem a naplněním ještě potřeba učinit.

Znamení zvěrokruhu: Ryby

Planeta: Mars

Živel: země

Léčebné účinky: Udává se, že serafinit podněcuje k činnosti míchu, uvolňuje svalové napětí v celém těle až ke krku, potlačuje zimnici a pomáhá snižovat tělesnou hmotnost. Zároveň zpomaluje stárnutí pokožky.

Čištění: Kámen omýváme pod proudem vlažné tekoucí vody.

Nabíjení: Serafinit nabíjíme na měsíčním světle.

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek