Vánoční tipy

Pro mnohé začíná nejkrásnější období v celém roce a tím jsou Vánoce. Svátky pohody, voňavého cukroví, bělostných vloček a silného punče. Ranní vstávání za melodií koled, sledování pohádek, horkého kakaa a cukroví. Zdobení stromečku, balení dárečků a příprava štědrovečerní večeře. To je asi pro všechny velmi známý a oblíbený rituál. Většinou se tyto svátky pojí i s malou nervozitou, jelikož chceme, aby bylo vše tak, jak si představujeme. 

Je to období, kdy je tou nejdůležitější prioritou rodina a s tím se pojí i výběr kvalitního a vhodného dárku pro milované. Ať už jde o vaši drahou polovičku, sestru, maminku, babičku či jakoukoliv ženu, kterou chcete překvapit krásným dárkem a netušíte, co přesně vybrat. Od toho jsme tu my! Myslíme samozřejmě i na pánské osazenstvo a prarodiče. Se šperky od nás vykročíte tou správnou nohou a vykouzlíte nejeden úsměv na tváři. Přinášíme několik tipů pro vaše snadnější rozhodování a spokojenost. 

Muži

K našim nejoblíbenějším tipům pro muže, patří originální stříbrné manžetové knoflíčkyJe to perfektní doplněk pro každého úspěšného muže a dovedete to k dokonalosti košilí s dvojitou manžetou. Zdobení v černé barvě působí velmi elegantně.

Dalším vkusným dárkem pro opravdové „chlapáky“ je tento kožený náramek s řemínky. Skvělé náramky ve vícero barvách dovedou váš rockový styl k dokonalosti. Kůže je velice příjemná při nošení a díky děrovaným řemínkům si pohodlně nasadíte velikost náramku jak potřebujete.

Stříbrné manžetové knoflíčkyKožený náramekJantarové přívěsky

Ženy

Co se týče jemného a něžného pohlaví, tak zde jsme vybírali dárky přímo pro parádnice. Naší jasnou volbou je nádherná souprava z říčních perel. Již staří Egypťané považovali perly za znak hojnosti, bohatství a symbol úspěchu. Pro vás si přejeme to samé a doufáme, že se vám náš výběr zalíbí.

Dalším tipem od nás je luxusní souprava s českým granátem pouze pro vytříbené oči. Samozřejmostí je Certifikát o pravosti, který obdržíte současně s tímto šperkem. Nádherné rudé drahokamy symbolizují vášeň a lásku a rozpálí nejednu ženu.

Říční perlyČeský granát Šperky se zářivými opály

Děti

I pro vaše nejmenší členy rodiny máme dárečky. Nabízíme například jantarové korálky v různých barvách přímo pro miminka. Síla jantaru pomáhá při bolestech bříška miminka. Jednotlivé korálky jsou mezi sebou zajištěny uzlíky, aby se při případném přetržení nevysypaly. Jantarové korálky ve žluté barvě jsou doplněny růženínem, který doporučujeme malým dětem proti bolesti při růstu prvních zoubků.

Jantarové korálky růženínZlaté dětské náušničkyStříbrný přívěsek medvídek

Univerzální dárečky

Pokud máte člena rodiny, pro kterého se horko těžko vybírá vhodný dárek, tak dejte na klasiku - svíčky. Zde se zavděčíte především babičkám, kde nabízíme kazetu čakrových svíček. V našem e-shopu si můžete vybrat od rituálních svíček, čakrových svíček až po vonné různých barev. Vybrali jsme pro vás sadu 7 svíček těch nejznámějších čakrových barev.

Pro zapálené knihomoly a milovníky kamenů doporučujeme výběr léčivých kamenů od A-ZNechte se inspirovat bezmála 400 stránek zajímavého čtení o drahých a léčivých kamenech. Kniha vás blíže seznámí s nejznámějšími i méně známými minerály. 

Sada čakrových svíčekVůně do autaSvíceny ametystVůně do aromalampy

Věříme, že vás naše tipy potěšily a inspirovaly. Přejeme vám klidné a pohodové prožití prosincových svátků a můžete se těšit na další přísun nových článků, tipů a informací.

Váš tým Aranys

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek