Mokait

Země původu: Austrálie

Vlastnosti: Mokait, též známý jako Australský jaspis, či Jaspis mokait, je krásným kamenem plný energie. Nachází se v západní Austrálii, konkrétně v národním parku Kennedy Range. Pojmenován byl podle své lokality Mooka Creek, což je oblast podzemních vod a v jazyce původních domorodců "mooka" znamená tekoucí voda.

Kámen pomáhá v duševní rovině při každé těžké životní situaci nastolit rovnováhu, klid, jistotu a uvědomění. Mokait je kámen vitality, síly a probudí ve vás touhu nových zážitků. Umožní svému nositeli čerpat zemskou energii a snadnější přijímání změn v životě. 

Barva: Kámen v zemitých a cihlově červených barvách v tónech žluté barvy.

Znamení zvěrokruhu: Panna, Ryba, Vodnář

Planeta: Saturn

Živel: země

Léčebné účinky: Mokait je skvělý kámen vhodný při fyzické zátěži a blahodárně působí na celý imunitní systém. Pomáhá při léčbě různých zánětů jako jsou problémy s dýchacím i zažívacím ústrojím. Udržuje ten správný poměr minerálů v těle a uvolňuje kašel. Čistí játra, krev a slezinu. Je vhodný pro osoby s anorexií, jelikož zvyšuje chuť k jídlu.

U žen podporuje plodnost, ochraňuje ženské pohlavní orgány a pomáhá při bolestech s menstruací. Kámen také zlepšuje akné a různé ekzémy. 

Čištění: Opláchněte kámen pod proudem vlažné vody nebo jej nechte přes noc v misce s vodou, nejlépe spolu s křišťálem.

Nabíjení: Jelikož kámen není citlivý na prudké světlo a teplo, můžete jej bez problémů nabíjet na přímém slunci libovolně dlouho.

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek