Orgonit jako zázračný poklad

Co to ten orgonit vůbec je?

Orgonit není kámen, ale směs vyrobená z pryskyřice, kovu, vosku, špon (hliníkových, měděných nebo mosazných) a krystalu. Stal se velkým hitem dnešní doby a vědci se přou, jestli je to zázrak nebo přelud. 

Proč je orgonit tak zázračný a známý?

Odpověď hledejte v psychoanalýze minulého a předminulého století. Kdy Wilhelm Reich, tehdejší velmi známý psychoanalytik, který spolupracoval s nejznámějším průkopníkem své doby - Sigmundem Freudem. Reich prohlásil, že orgonit je spojením pravěké kosmické energie a současně akumulátorem pozitivní energie. Má spoustu úžasných vlastností, které lze využít v obydlených prostorech, na člověku i jiném živém organismu. Jak s tímto poznatkem naložila současná doba? Vtělila mu podobu moderních šperků, ozdob a doplňků do domácnosti.

K čemu tedy orgonit slouží?

Posiluje energetické pole vašeho těla, což vám pomáhá chránit se před negativní energií a škodlivým elektromagnetickým zářením. Orgonit může pomoci zlepšit váš život fyzicky, emocionálně a duchovně. Můžete ho také použít jako osobní talisman nebo originální nápadný šperk. Je ochránce lidského energetického pole a zvyšuje vibrace. Pomáhá v uzdravování, snižuje únavu, harmonizuje spánek a především snižuje škodlivý vliv elektroniky na zdraví.

Důvody proč mít orgonit doma?

1) Pokud máte doma domácí spotřebiče, především - mikrovlnou troubu, ale i televizi, počítač, rádio a wi-fi připojení, pak tento unikátní kousek oceníte. Dokáže totiž neutralizovat elektromagnetický smog, který tyto věci vyzařují. Nejlepší je položit malý orgonitek ke každé z uvedených věcí.

2) Pokud máte problémy s vodou, ať už pitnou, vodou ze studny nebo jen chcete mít jistotu, že bude vaše voda bez škodlivin - i na toto je orgonit určený. Stačí ho jen ponořit do vody a on se o vše potřebné postará. 

3) Trpíte úzkostmi, stresem, depresemi či negativními myšlenkami? Pak mějte orgonit stále u sebe jako svůj talismam. Můžete si ho vybrat například v podobě přívěsku na krk.

4) Harmonizujte svůj domov. Ať už jde o byt, dům, kancelář nebo jen vaši ložnici, i k tomu je orgonit výborným pomocníkem. Postavte jej do rohu místnosti nebo k oknu jako dekoraci a uvidíte sami. 

5) Máte doma problémy s květinami, kterým se nechce růst? I těm dokáže orogonit pomoci. Dejte jej přímo do květináče. Někteří pěstitelé bonsají proplétají orgonit mezi kořeny, nejen pro jeho zajímavý vzhled, ale také pro pozitivní účinky růstu rostlin. 

Podívejte se na naše orgonitové tipy, které jsme pro vás vybrali:

  • Velmi často najdete orgonit v podobě pyramidy, kterou můžete dát na jakýkoliv spotřebič, či ho jen postavit do prostoru vašeho obydlí. 

Pyramida orgonit

  • Duhové orgonitové srdce v podobě překrásného přívěsku, který  chrání před negativní energií a vlivy špatného záření, které může mít dopad na vaše zdraví.
    Orgonit přívěsek
  • Úžasná kombinace orgonitu a šungitu v této krásné pyramidě ještě více posílí pozitivní účinky. Šungit má mimo jiné silné anti-geopatogenní vlastnosti, které také pomáhají v blízkosti spotřebičů a jejich negativního záření. 
    Orgonit a šungit pyramida
  • Zajímavý orgonitový přívěsek na krk ve tvaru oválku. Orgonitové přívěsky je nejlépe nosit na holém těle, aby vás mohl dobře zásobovat nastřádanou energií.
    orgonitový přívěsek

Pro více informací a produktů se podívejte do naší orgonitové kategorie

Váš tým Aranys

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek