Miminkovské jantarové korálky

Do vašeho života přišla dlouho očekávaná událost a objevila se nekonečná láska bez hranic, která zůstane už navždy tou nejdůležitější a jedinečnou svého druhu. Navěky si ji budete hýčkat a dokonale o ni pečovat, protože děťátka jsou tím nejkrásnějším darem v našem životě. Budeme hledat možnosti, jak svému zlatíčku život zpříjemnit a udělat ho co nejlepší, nejklidnější a nejšťastnější. Možná můžeme malinko přispět následujícím příspěvkem…

Velkým hitem posledních let se staly jantarové korálky pro miminka, které se těší stále větší oblibě a neustále přibývají nové a nové desingové kousky, barevné variace nebo kombinace jantaru s léčivými kameny. Jantarové korálky se mezi maminkami staly velmi diskutovaným tématem. Mnoho maminek je s jejich používáním nadmíru spokojeno a nedá na ně dopustit, jiné maminky pohlíží na jejich účinky spíše skepticky a s nedůvěrou. Podstatné však je, že jantar, který se na naší planetě objevil před bezmála 50 miliony let je vědci neustále zkoumán, a jeho blahodárné účinky na lidský organismus byly již dávno potvrzeny. 

Mnohdy se v případě bolístek u našich miminek vracíme k osvědčeným metodám, které používaly už naše babičky a prababičky, kdy hlavní roli hrály bylinky, sádlo, špek nebo třeba zelí. Výsledný efekt byl zaručený a děťátko brzy zdravé nebo bez bolístky. I tyto „recepty“ na zdravotní trable jsou léty osvědčené a oblíbené.

Ale nyní zpět k jantarovým korálkům... Jantar je také nazýván jako „lék na bolest“ a používá se k utišení bolesti a zklidnění. Také velmi dobře posiluje imunitní systém a pozitivně prospívá dýchacímu systému. Kromě těchto účinků je velmi vhodný právě pro miminka při prořezávání prvních zoubků. Dokáží tišit s nimi spojenou bolest a také mají protizánětlivé účinky.

Jantarové korálky jsou zdravotně nezávadné a velmi kvalitně zpracované. Jednotlivé korálky jsou navlečeny na jemné hedvábné šňůrce a každý korálek je pro větší bezpečí ještě oddělený drobným uzlíkem. Pevné šroubovací zapínání zabrání tomu, aby si je váš drobeček ztratil. Korálky jsou velice lehké a tudíž velmi příjemné a pohodlné na nošení. Z tohoto důvodu nemusíte mít obavy, že by děťátku jakkoliv překážely nebo se v nich necítilo dobře. V neposlední řadě musíme zmínit, že jsou korálky velice slušivé a maminky často volí možnost, kdy je pořídí sobě i miminku ve stejném desingu, aby se krásně sladili a každý hned poznal, že k sobě neodmyslitelně patří. Navíc vyžadují minimální péči, kdy je potřeba je občas krátce omýt vlažnou vodou nebo položit do mořské soli přes noc. Korálky nabíjíme na nepřímém slunci za bílého dne. Také se doporučuje, aby korálky, které jsou určeny miminku, nosila nejprve sama maminka. 

Na celou nabídku se můžete podívat zde: Jantarové korálky pro miminka

Všechny korálky dodáváme s Certifikátem. Jantar pochází přímo z Litvy, kde je velmi šetrně opracováván rodinnou firmou s dlouholetou tradicí, která klade pečlivý důraz na výběr těch nejkvalitnějších kousků.

Upozornění:

I když jantarové korálky pro miminka nepředstavují zdravotní rizika, je důležité dodržovat minimální bezpečnostní opatření, která zajistí příjemný pocit a pohodové nošení. Nejedná se o hračku, proto svým dětem nenechávejte korálky na hraní. Při náhodném spolknutí se jantar sice beze zbytku rozloží, avšak hrozí vniknutí do dýchacího ústrojí. 

Korálky nejsou atestovány pro děti do 3 let a nenahrazují případnou klasickou léčbu.

Jantarový náhrdelník se zářivým achátem.

Jantarový náhrdelník s růženínem.

Jantarový náhrdelník citrónový.

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek