Labradorit

Země původu a výskyt: Madagaskar, Finsko, Rusko, Indie  

Barva: modrá, šedá, tmavě šedá, bílá, žlutá, zelená

Vlastnosti: Je vysoce mystickým a ochranným kamenem, který se nádherně leskne a mění barvu a lesk v jistých úhlech a polohách, říká se, že je kamenem esoterického vědění. Podporuje rozvoj intuice, odstraňuje negativní energie, pomáhá nám překonat strach, nejistotu, deprese, stres, přináší nové myšlenky. Je kamenem proměny a velmi nápomocný v době velkých životních změn a etap. Pomáhá nám překonávat zbytky starých zklamání z minulých životů. Posiluje víru v sama sebe, přináší sílu, vytrvalost, potlačuje strach, nejistotu. Uklidňuje příliš aktivní mysl. Vyvolává potlačované vzpomínky na minulost a pomáhá objevit své skryté schopnosti a vlohy. Odstraňuje iluze a domněnky a podporuje realistické a logické myšlení. Labradorit je vhodným kamenem pro umělce, protože rozvíjí tvůrčí vyjadřování. Rovněž probouzí nadšení do všech činností, radost z práce a ze života. Zvyšuje také trpělivost a schopnost počkat na správný okamžik.

Znamení zvěrokruhu: Střelec, Kozoroh, Ryby, Vodnář

Planeta: Všechny planety

Živel: Voda, Oheň, Země, Vzduch

Léčebné účinky: Léčí nachlazení, dnu, revmatismus. Ulevuje napětí a bolesti při menstruaci. Upravuje rovnováhu hormonů, metabolizmu. Pomáhá odstraňovat stres, snižuje krevní tlak, pomáhá nám najít a léčit příčiny nerovnováhy. Zmírňuje pocity chladu, léčí bolesti zad, kostí, zubů, nemoci srdce. Léčí poruchy očí a mozku. Zvyšuje odolnost vůči bolesti. Dodává energii a tým pozitivně ovlivňuje veškeré tělesné procesy.

Čakra: kořen, hrdlo, srdce, čelo (třetí oko)

Duchovno: Ochraňuje auru před útoky negativních energií, odstraňuje bloky. Uvádí do souladu fyzickou i éterickou sféru těla a obě propojuje s duchovním cílem, k němuž směřují. Zvyšuje úroveň dosaženého vědomí a uzemňuje duchovní energii do nižšího fyzického těla, podporuje rozvoj intuice a duševních darů včetně umění "správného načasování ". Posiluje víru v sobě sama i v celý vesmír. Jakožto kámen proměny připraví tělo a duši na další růst. Labradorit uklidňuje příliš aktivní mysl a současně dodává energii vaší představivosti tím, že přináší nové myšlenky. Schopnost analýzy a racionální přístup Labradoritu jsou vyvážené uměním vnitřního vhledu. Zvyšuje duchovní úroveň mysli a její spojení s kosmickými energiemi.

Čištění: proudem vlažné vody

Nabíjení: během úplňku

Sekaný náramek labradorit

Prsten Labradorit

Buddhův náramek - labradorit

Kategorii věnovanou labradoritu najdete zde: LABRADORIT

 

 

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek