Akvamarín

Akvamarín 

Země původu a výskyt: USA, Mexiko, Rusko, Brazílie, Indie, Irsko

Barva: azurová, blankytně modrá

Vlastnosti: Akvamarín je kámen mystiků a hledání čistého srdce. Pomáhá potlačit depresi, hněv, podráždění, zlepšuje výřečnost, schopnost vyjádřit city, vnímat vnitřní hlas, kreativní myšlení, zbystří intelekt, uvádí lidskou mysl do rovnováhy, správně se světem kolem komunikovat. Pomáhá navodit hluboké vnitřní uvolnění, symbolizuje odvahu, zklidňuje mysl, zmírňuje agresivitu, povzbuzuje nás k odvaze, protože zahání strach, obavy a stres. Pročišťuje naše myšlenky, podporuje nás k pocitu vnitřní svobody a zvyšuje schopnost intuice. Zjednodušuje vzájemnou komunikaci mezi partnery, proto je ideálním klenotem k milujícím se párům ale i k přátelským svazkům. Je skvělý kámen pro meditaci, navozuje vyšší stavy vědomí a duchovního uvědomění. Nabízí svému majiteli, aby sloužil k prospěchu lidstva. Podle starých tradic slibuje šťastné manželství. Jeho uklidňující energie potlačuje stres, uklidňuje mysl a zlepšuje sebevyjádření.

Znamení zvěrokruhu: Blíženci, Váhy, Vodnář, Ryby, Beran, Býk

Planeta: Měsíc, Venuše

Živel: Voda

Léčebné účinky: Akvamarín podporuje dobrý zdravotní stav člověka - podporuje léčbu dýchacích cest, sliznice a plic, tlumí kašel, astma či sennou rýmu, používá se i při poruchách činnosti žláz a zraku a břišní části, uvolňuje křeče. Vložením do úst utlumuje bolesti zubů, čelistí a dásní.Taktéž akvamarín pomáhá uklidnit unavené oči a je prospěšný při mírné krátkozrakosti. Blahodárně ovlivňuje nervový systém, ledviny, játra a štítnou žlázu. Zklidňuje bolesti zubů, snižuje horečky při ztuhlé šíji, pomáhá při léčbě osteoporózy, tlumí bolesti hlavy. Pomáhá při auto-imunních chorobách, hormony a růst. Tento kámen má také celkový účinek na svaly. Posiluje činnost orgánů starajících se o pročišťování těla.

Čištění: Pod tekoucí vodou a poté ho uložíme na nabitý krystal, mimo přímého slunečního světla. Akvamarín by se měl chránit před přímým sluncem.

Nabíjení: Ve stínu nebo na denním světle avšak ne na přímém sluníčku.

Akvamarín

Akvamarín

Akvamarín - přívěsek

Akvamarín - přívěsek

Náramek - akvamarín

Náramek akvamarín

/sperky/2053-nahrdelnik-prirodni-akvamarin-7721.html

Luxusní akvamarínový náhrdelník

Všechny šperky z akvamarínu najdete zde: Akvamarín

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek