Celestin

Země původu a výskyt: Mexiko, Peru, Egypt

Barva: modrý, žlutý, bílý

Vlastnosti: Při stresu uklidňuje, bystří mysl, zlepšuje komunikaci. Učí majitele moudrosti a otevřenosti novým zkušenostem. Pomáhá při řešení složitých otázek, napravuje zkažené vztahy. Pomáhá umělcům tvořit. Přináší štěstí a lásku, funguje jako učitel moudrosti nového věku. Tento nádherný krystal přináší čistotu srdce a přitahuje k svému nositeli štěstí. Celestín může napravit pošramocené vztahy tím, že otevře prostor vyjednávání o smíru. Celestin podporuje duševní rozvoj a posun až k naprosté duševní rovnováze, klidu a sebeovládání. Krystal přináší štěstí ve všech životních oblastech, podporuje a přivolává zlepšení komunikačních schopností a odstraněním ostychu. Takto se odbourá strach z neúspěchu a přílišné averzi k riziku a skrze to je dosažení úspěchu. Vedle toho přináší lásku a pocity naplnění. Celestín čistí auru a zvyšuje schopnost obklopit se příjemným prostředím a pohodlím. Jeho působení se nejsilněji promítá v rodinném kruhu, protože zlepšuje vztahy a čistí atmosféru mezi rodinnými příslušníky. Celestín se snaží pomoci oprostit svého majitele od temných pocitů a špatných vzpomínek z minulosti. Pokud je tento krystal používán v okolí krku pomáhá zlepšit sociální dovednosti. Rovněž odstraňuje napětí a stres a udržuje úroveň energie a vitality na vysoké úrovni. Dokáže zchladit příliš horké emoce. Svého nositele vede k moudrosti a otevření se novým zkušenostem.

Znamení zvěrokruhu: Vodnář

Planeta: Venuše

Živel: Vzduch  

Léčebné účinky: Úlevy od bolestí, odstraňuje z těla jedovaté látky, pomáhá při léčbě poruch zraku a sluchu, pomáhá při obnově kostí, kloubů a zlepšuje pružnost cév. Odstraňuje napětí a křeče svalů, utišuje menstruační bolesti, křeče a upravuje nepravidelný cyklus, hojí řezné rány, detoxikuje a uvolňuje svalové napětí. Odbourává duševní problémy.

Čakra: krční, korunní

Duchovno: Je nabitý božskými energiemi. Poskytne nekonečný klid duchovního světa a přivede svého majitele do kontaktu s říší andělů. Prudce nastartuje duchovní vývoj a podnítí vás, abyste se vydali na cestu směřující k duchovnímu osvícení. Jedná se o užitečný kámen pro jasnovidní komunikaci a pro cesty mimo tělo vyvolává vzpomínky na sny. Učí člověka víře v nekonečnou božskou moudrost. Celestín naladí mysl na vyšší frekvence, čímž umožňuje vnímat tak dlouho nevnímané. Léčí auru, odhaluje pravdu a přináší rovnováhu. Dodává duševní svěžest, harmonii, pořádkumilovností, optimismus, spolehlivost, energii. Celestín vyzařuje jemnou, povznášející energii, která zvyšuje vědomí.

Čištění: pod proudem vlažné vody

Nabíjení: na slunci

Celestín

Celestín drúza

Všechny výrobky této kategorie naleznete zde: Výrobky z celestínu

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek