Tsesit

Tsesit

Země původu a výskyt: Namibie

Barva: hnědočerná

Vlastnosti: Tsesit je zjednodušeně řečeno meteorit, který dopadl na zem, do pouště v Namibii. Tam se v průběhu několika tisíc let potáhl jeho povrch manganitovou směsicí, která se oddělila a usadila napovrchu.  V duševní rovině pozorují uživatelé tsesitu pozitivní vliv na jejich náladu a psychiku. Strach a panické stavy mizí. Tsesit zvyšuje schopnost zatížení, člověk lépe navazuje kontakty, je vyrovnanější a získává vnitřní klid. Majitelé tsesitu hlásí i zlepšení koncentrace a logického myšlení.

Léčebné účinky: Tsesit je jedním z velmi silných kamenů. Tento léčivý meteorit byl v posledních letech testován s překvapujícími výsledky na západoevropském trhu. V tělesné oblasti přispívá ke zlepšení prokrvení stejně jako k tvorbě červených krvinek. Buňky jsou lépe zásobeny kyslíkem. Je povzbuzen průtok lymfy. Zlepšuje hojení jizev. Výkonnost a vitalita mohou být zlepšeny. Tsesit má vliv i na zmírnění menstruačních problémů. Jiné osoby hlásí, že zjišťují, že mohou opět hluboce spát, netrápí je zlé sny a spí klidně celou noc. Tsesit zmenšuje jizvy, mírní problémy přechodu, psychicky odůvodněné srdeční problémy, bolesti hlavy, kloubů a zad. Při určitých nervových onemocněních jsou pozorována zlepšení symptomů např. u dětské obrny, roztroušené sklerózy a spastických problémech. Většina těchto zlepšení se dá vysvětlit jen „organickou“ regenerací postižených, onemocněných nervů. Tyto účinky se nedají vysvětlit pouhým psychickým procesem.

Tsesit lze bez problémů kombinovat s ostatními léčivými kameny, které nijak gativně neovlivňuje, právě naopak. Jeho léčivé účinky mohou být podpořeny jinými léčivými kameny. Tsesit je ideální kámen k bagua-vědění, měl by být položený vlevo na stole.

Znamení zvěrokruhu: Kozoroh, Štír

Planeta: Mars

Tsesit

Přívěsek ametyst

Výrobky z tsesitu najdete zde: tsesit

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek