Šungitová krychle 4x4x4 cm  

286 Kč s DPH


Dočasně nedostupné

286 Kč s DPH

Šungitová krychle 4 x 4 cm s dosahem působení až 2m. Tato krychle ze šungitu je nejen skvělou dekorací do bytu, ale především má své pozitivní účinky, díky kterým je vhodná do každého bytu.


Registrační číslo: 06650

Variantu v této kombinaci bohužel nenabízíme.

Poštovné zdarma nad 2000,-Poštovné zdarma nad 2000,-

Šungitová krychle 4x4x4 cm  

Tato krychle vám může pomoci při pohlcování patogenních zón z televizorů  počítačů. A to nejen z důvodu pozitivních vlastností šungitu, ale také díky všeobecně známým znakům. Jednoduše ji umístěte před obrazovku televize či počítače a o zbytek se postará krychle sama. Pokud si ji umístíte do místnosti, okamžitě se odstraní všechno nepříjemné působení elektromagnetického smogu, zlepší se složení vzduchu. Díky tomuto se prý dokonce i mění vůně v místnosti. Šungitová krychle této velikosti má dosah působení až 2 m.

Šungit

Šungit má spoustu vynikajících vlastností. Mimo jiné zmírňuje patogenní vlivy televizorů a počítačů. Vstřebává do sebe negativní vlivy okolí. Přetvoří špatné energie na pozitivní. Má schopnost pohlcovat elektromagnetické záření. Šungitu se připisují vlastnosti kamene, který do sebe vstřebává všechno negativní, škodlivé a špatné a současně soustřeďuje, obnovuje a zmnožuje všechno dobré a užitečné a to jak v lidském organismu, tak i v okolním prostředí. Je to svérázná "čistička", prostředek na přetvoření špatných, negativních energií v energie pozitivní, životadárné. Šungit - věčný kámen zdraví, čistí a dezinfikuje vodu, harmonizuje člověka i prostředí. Více se o skvělém šungitu zde: Šungit

Vlastnosti produktu

Minerál Šungit
Hmotnost 186 g
Barva Černá
Rozměr kamene 4 x 4x 4 cm
Naleziště Rusko - Karélie

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek