Lvi vědí, co se nosí

Úspěšní a cílevědomí lidé ve znamení lva si zaslouží speciální šperky. S ničím jiným by se ostatně ani nespokojili. Je obdařen královskou aurou a díky jeho srdečnosti a vštřícnosti je oblíbený.

Lvi oceňují dobrou společnost, kvalitní věci a mají zájem o módu. Proto se s vámi podíváme na ty šperky, které se budou lvům líbit a také mají spojitost s tímto znamením. Pro lvy se z kamenů nejvíce hodí rubín, diamantgranát a jantar. Vybrali jsme pro vás perfektní inspiraci krásných šperků s těmito minerály.

Šperky s rubíny, to pravé pro lvy

Energická červená barva rubínů je pro lvy jako stvořená. Rubíny zdobí šperky už od nepaměti a stále se těší velké oblibě. Podívejte se sami, na krásné zpracování dominantního náramku s rubíny, který přesně charakterizuje zrozené ve znamení lva. Jemný náhrdelník s broušenými rubíny zase dává punc luxusu díky jeho propracování. Neobvyklý stříbrný přívěsek, který má v sobě zasazené pravé rubíny lvy určitě nadchne. Protože milují neotřelé šperky, které jsou zpracované do všech detailů.

Nepřehlédnutelný rubínový náramek Třpytivý náhrdelník s broušenými rubíny Stříbrný přívěsek s rubíny

Granátové šperky lvy osloví

Šperky s českými granáty jsou už samy o sobě symbolem luxusu, na který si lvi potrpí. Lev je dominantní znamení a proto se k němu granáty perfektně hodí. Granát je totiž kamenem sebedůvěry, vášně, optimismu a fantazie. Podívejte se blíže na to, co vše granát symbolizuje.

Zlaté šperky s českými granáty

Když se řekne luxusní šperk, většina lidí si představí zlato s diamanty a drahými kameny. To přesně splňují zlaté šperky s českými granáty české výroby. Čeští zlatníci se těmto šperkům věnují už mnoho let a proto je jejich práce tolik ceněná. Kvalitní provedení českých šperků je známo i v zahraničí. Veškeré zlaté šperky s českými granáty vám můžeme nabídnout i z bílého zlata.

Zlatý přívěsek kruhy, s českými granáty Zlaté náušnice s českými granáty Zlatý prsten s českými granáty

Stříbrné šperky s českými granáty

Ne všichni milují zlato a zlaté šperky. Někdo má prostě radši stříbro. Každý jsme jiný a originalita a jedinečnost je to, co nás od sebe odlišuje. České granáty se samozřejmě usazují i do šperků ze stříbra. Proto vám můžeme nabídnout bohatý výběr stříbrných přívěsků s českými granáty, nebo stříbrné granátové náušnice. Pojďte na procházku českými granátovými šperky a uvidíte, jak různorodou nabídku vám můžeme nabídnout.

Stříbrný náramek s granáty, republika Stříbrný prsten s českými granáty  Stříbrný náhrdelník s českými granáty

Jantar

Jantar vstřebává negativní energii, což je pro každého velmi pozitivní. Krásné odstíny od průsvitné žluté barvy, přes mléčnou až po černou, to vše je zkamenělá pryskyřice, které dnes říkáme jantar. Jantar se používá hlavně při odstraňování bolestí. Své majitele ovšem učaroval především svou barvou a lehkostí, díky níž je velmi příjemný na nošení. Šperky s jantary jsou krásné a lehké, obzvláště v kombinaci se stříbrem vypadají doslova kouzelně.

Černý náramek jantar Stříbrný přívěsek lapač, s jantarem Andělské náušnice stříbro a jantar

Diamant

Co luxusnějšího bychom mohli lvům nabídnout než diamant. Ve své přírodní podobě diamant dokáže zapadnout mezi ostatní kameny, je také drobný a větší kousky jsou proto velmi drahé. Broušený diamant je pak téměř opakem toho přírodního. Diamantový brus vyzdvihne jeho nádherné odlesky a učiní z něj kámen, který si přeje mít na ruce nejedna žena. Ať už přírodní, nebo broušený diamant ve šperku, je symbolem čistoty, oddanosti a věrnosti, možná právě proto se diamant usazuje do zásnubních a snubních prstenů.

Přírodní diamantZlatý snubní přsten s diamantyZlaté snbní prsteny s diamantem

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek