Ideální šperk pro Panny

Panny jsou systematické a metodické v tom, co dělají. Snaží se, aby jejich život byl uspořádaný a přehledný. Panny se spoléhají na svůj rozum a jsou velmi inteligentní. Panny zbytečně neutrácí, proto jim můžete ten správný šperk vybrat vy, třeba jako dárek. Panny mají rády praktické dárky, které mají nějaký význam. Proto jsou vhodné šperky s kameny a minerály, které mají blahodárné účinky pro tělo.

Chalcedon pro Panny

Chalcedon je učiněným balzámem na nervyStříbrný prsten s bledě modrým chalcedonem bude velmi krásným doplňkem pro každý den. Pokud jej doplníte ještě o stříbrný přívěsek s chalcedonem, budete mít dokonalý komplet který je perfektní jako dárek. Pro kompletní soupravu sáhněte po náramku z chalcedonu a chalcedonovém náhrdelníku.

Stříbrný prsten chalcedonNáhrdelník chalcedonStříbrný přívěsek chalcedon

Šperky se zeleným olivínem

Olivín odstraňuje stres, který může mít za následek mnoho civilizačních chorob. Lidé, kteří jsou ve stresu se i celkově necítí dobře a neužívají si život plnými doušky. Zelené olivíny nabíjí pohodou a energií. Panny se díky svým přirozeným vlastnostem mohou cítit svázané, což může být frustrující. Olivíny přinášejí do života volnost, pocit svobody a nespoutanosti. Nejlépe působí šperky které jsou v přímém styku s pokožkou. Náramek s olivíny, nebo zelený olivínový náhrdelník proto může být skvělý pomocník. Nejen nápomocné, ale i velmi krásné, jsou další šperky s olivíny, kterým dominují broušené kameny. Stříbrný přívěsek s broušenými olivíny, které jsou seřazeny podle velikosti, může být systematickým Pannám velmi sympatický. Přírodní šperky podtrhují kameny v jejich surovém stavu, jako například zelené olivínové náušnice. Fantastické a naprosto originální!

Dámské stříbrné náušnice s olivínyZelený náramek olivínStříbrný přívěsek s olivíny

Šperky pro Panny s onyxem

Černý onyx nám nabízí širokou škálu šperků, které jsou velmi krásné, univerzální a působí elegantněŠperky s černým onyxem jsou ovšem nejen krásné, ale přinášejí i pozitivní vlastnosti. Mezi ty nejvýraznější pak patří blokování negací, podporuje vůli zdolávat překážky. které v životě přicházejí. Velmi krásným a originálním šperkem je ručně vyrobená souprava s křišťálem a onyxem. Křišťál podporuje pozitivní vlastnosti onyxu a tato souprava bude jedinečným doplňkem, který nikdo jiný mít nebude. Dalším, z originálních šperků je maorský háček, který dodává energii nejen použitým onyxem, ale také svým tvarem. Jedinečný maorský háček přináší sílu, energii a štěstíStříbrný prsten s oválným onyxem je dokonalý šperk pro každý den. Vypadá naprosto dokonale.

Stříbrný prsten s oválným onyxemČerný náhrdelník maorský háček onyxRučně vyrobená souprava onyx a křišťál

Jantarové šperky pro znamení Panny

Zářivý jantar je nositelem štěstí, už jeho barva dodává příjemné pocity a radost, vnáší slunce do života. Jantar pomáhá ři odstraňování bolesti a proto jej nejčastěji můžeme vidět na krku miminek a malých dětí, které trápí bolesti při prořezávání zoubků. Účinný je však proti bolesti i v dospělosti a to především v oblasti hlavy. Jantar je vlastně zkamenělá pryskyřice, nejedná se o minerál, ovšem pro přehlednost jej máme zařazený mezi kameny a minerály. Nádherné žluté a medové tóny jantaru upoutají pozornost především ve visacích náušnicích, které olemují obličej. Velmi hezký stříbrný náramek na ruku s motivy připomínající přívěsek Arwen z Pána prstenů si každý oblíbí. Každý outfit, sako i kabelku perfektně doplní stříbrná brož jantarová růže.

Stříbrná brož růže s jantaremStříbrný náramek s jantaryStříbrné náušnice jantar

Kameny vhodné pro Panny

Vhodných kamenů a minerálů pro zrozence ve znamení Panna je mnoho a nemusíte se omezovat jen na ně. Panny jsou silná znamení a vzhledem k tomu že každý člověk je jedinečný a má své osobní potřeby. Můžete se inspirovat i u jiných minerálů, které pomohou s konkrétními problémy nehledě na znamení zvěrukruhu. Nicméně za zmínku jistě stojí ještě tyto kameny vhodné pro Panny: opálkarneol a safír.

Placička karneol, vhodná i k pískování vlastním textemStříbrná souprava s opályStříbrný prsten safír

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek